Uitpuilende kledingkast?

Wilt u ook zo graag af van een uitpuilende kledingkast?
Haal hem helemaal leeg, bekijk ieder kledingstuk met de vraag: is het nog heel, heb ik het het afgelopen jaar gedragen, kan ik het nog aan? Als u die vragen met ja kunt beantwoorden, kunt u het kledingstuk in de kast hangen of opgevouwen neerleggen.
Doe dit met elk kledingstuk consequent. Gooi de kapotte kleding in de kledingcontainer en geef de draagbare kleding weg aan een kleding-kringloop.
Klaar! Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u mij bellen voor hulp.

3 opmerkingen:

 1. We weten allemaal hoe het moet maar het is voor mij oh zo moeilijk om goede kleding weg te gooien. Ook al draag ik het misschien amper......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve anoniem..hihi..zelf sta ik ook als anonien:
  Weggooien hoeft niet..integendeel...mijn maat is zeker niet de kleinste en ik kan..via via...een ander die mijn maat heeft er blij mee maken! Da's 1.
  2 Heb je vrienden/ vriendinnen: maak een afspraak met elkaar via afspraakmaken.nl..bij iemand thuis: ruil de kleding met elkaar. ..iedereen heeft weer 'nieuw' rest gooi je niet weg..breng het naar de Kringloopwinkel...je maakt mensen blij met weinig!
  3 Gelijk de Kringloopwinkel
  Onthoudt: 2 dingen gekocht...2 dingen minstens wegdoen naar bovenstaand..
  Het leuke is: ik sta er voor. ..maar heb nog de griep...al 5 weken...maar ik ga het doen!��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door in ieder voorjaar stelselmatig dingen af te stoten, heb ik uiteindelijk een super gezellige inboedel gekregen met alleen maar mooie, dierbare zaken. Ik krijg regelmatig complimentjes dat mijn huis er zo mooi uitziet en dat is niet alleen met kostbaarheden gedaan. Ik wens de lezers een helder zicht in huis na de voorjaarsopruiming! Ik heb zelf al 49 jaar een huishouden met een gezin. L O E S

  BeantwoordenVerwijderen